high_res

Wat is een B.RUSH en hoe werkt het?

De B.RUSH borstel, een handige warmteborstel die geen lucht blaast maar waar je je haar heel goed mee kunt omvormen tot een geföhnde coupe. Eigenlijk ideaal om een mooi kapsel te creëren maar dan zelf thuis. Maar wat is mijn mening over de borstel en hoe werkt het? Ik leg het hieronder voor je uit.

Wat is de B.RUSH borstel?

De B.RUSH borstel is een warmteborstel waarmee je niet alleen mooie krullen of golven in het haar kunt creëren, maar ook nog eens prachtig volume. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Een diameter van 30 mm en een van 40 mm. De 30 mm is geschikt voor iedereen met een lengte tot de schouders en 40 mm is geschikt voor al het langere haar. Deze warmteborstel is keramisch en bevat ook nog eens macadamia olie, argan olie en keratine. Er zitten 2 standen op de borstel. Het rode lampje is speciaal om het haar om te vormen en het groene lampje om het haar juist glanzend en gepolijst te maken.

Mijn mening:

De B.RUSH borstel heeft een vastgestelde prijs. Dat wil zeggen dat het niet uitmaakt of je hem in de kapsalon of op internet koopt want iedereen betaalt er hetzelfde voor. Ik heb hem zelf ook al een hele poos en ik moet zeggen dat ik hem bijna iedere dag gebruik. Hij werkt heel makkelijk en snel. Ook het resultaat blijft lang goed dus ik ben een fan! Juist voor alle vrouwen die niet handig zijn met een föhn en borstel beide handen is dit heel fijn.

Hoe gebruik je de borstel? 

  1. Als je je haar gewassen hebt, kun je het het beste laten opdrogen of eventueel met de föhn droogblazen. Het haar moet helemaal droog zijn. Doe er wel altijd een beetje hittebeschermer in. Dit kan een olie of spray zijn, net wat je fijn vindt.

2. Pak een pluk haar van ongeveer 4 cm en roteer deze om de borstel. Zorg dat de punten goed ingedraaid zijn en laat dit even 10 seconden warm worden. Daarna haal je hem voorzichtig eruit en maak je een draaiende beweging met je vingers. De pluk moet goed afkoelen zoals hieronder op de foto. Kom er niet meer met je handen aan.

3. Als je zo iedere pluk gedaan hebt, ziet het er ongeveer uit zoals op de foto. Dat is nog een beetje stijf maar het is belangrijk dat alle plukken goed kunnen afkoelen zodat de slag er goed in blijft zitten.


4. Als het goed afgekoeld is, dan ga ik er even goed met mijn handen door zodat de slag wat losser valt. Daarna spuit ik er een beetje zachte lak op voor de stevigheid en kijk, dit is het resultaat!!

Mooie slag met volume erin en goed gepolijst haar. Allemaal gedaan met de B.RUSH borstel. Bij deze lengtes gebruikte ik de borstel met een diameter van 40 mm. De kosten van de borstel zijn €69,95 en deze wordt geleverd met een handschoen. Deze kun je aandoen als je de borstel te warm vindt worden om zo je handen te beschermen. De borstel is verkrijgbaar bij mij in de salon. 

Delen op social media? Leuk!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gratis e-book

HELP! HAARISSUES

Voor vrouwen die zich élke dag net zo zelfverzekerd willen voelen als dat ze bij hun kapper de deur uitlopen. 

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.