De Haarbijbel

Wil jij mooier en gezonder haar? Zelf je haar prachtig in model kunnen brengen in een handomdraai? Mijn Haarbijbels bieden de uitkomst: 2 unieke e-books met in totaal meer dan 125 pagina’s aan tips, tutorials en do-it-yourself kapsels zodat jij vanaf nu elke dag zelfverzekerd de deur uit kunt gaan!

Herken je het volgende?

Is het bovenstaande herkenbaar voor je? Wat zal er gebeuren als je hier niets aan doet? Je haar blijft dan elke dag pluizig of droog, futloos, niet in model te brengen. En dat zou zo jammer zijn! Want ook jouw haar kun je zelf omtoveren tot een prachtig kapsel. Elke dag. Je moet alleen even weten hoe…

Hoe fijn zou het zijn...

Dit is de oplossing

Ik heb al mijn kennis en kunde op het gebied van half lang tot lang haar in mijn haarbijbels verwerkt.

Door middel van mijn hulp als expert kun jij iedere dag je haar zo in model brengen zodat het past bij jouw unieke stijl en jij weer gezond en glanzend haar hebt.

“Wat een verschil in mijn haar”

“Wow, wat een verschil, mijn haar voor en na het gebruiken van de tips uit de Haarbijbel #1. Sylvia legt alles op een makkelijker manier uit zodat ik precies weet welke producten ik moet gebruiken. Ook weet ik nu eindelijk welke tools ik moet gebruiken! Dank je wel!! Ik ben klaar voor Haarbijbel #2” – Marjolijn  

Wil jij....

Voor jou als vrouw die zich élke dag net zo zelfverzekerd wil voelen als wanneer jij bij jouw haarsalon de deur uitloopt.

Dan is deze haarbijbel perfect voor jou! Dit is hét e-book met de beste tips en tricks van de expert

Normale prijs is 45,- maar NU tijdelijk SLECHTS 27,-. Deze actie loopt slechts tijdelijk, wees er dus snel bij! Daarna betaal je namelijk weer de normale prijs.slechts

Wat kun jij verwachten van de haarbijbels?

Geen excuus meer om je haar niet in model te brengen. Ik leer je stap voor stap hoe jij de mooiste kapsels bij jezelf creëert waarvan je dacht dat alleen de kapper dit kon.

Normale prijs is 45,- maar NU SLECHTS 27,-. De introductie actie loopt maar tijdelijk. Daarna betaal je weer de normale prijs.

Je hebt keuze uit twee Haarbijbels

E-book

de haarbijbel 

voor gezond en goed verzorgd haar

E-book

de haarbijbel 

stap voor stap mooie kapsels en volume

Combideal: beide haarbijbels met korting!!

Koop vandaag nog beide Haarbijbels met extra korting! In deze deal ontvang jij allebei de haarbijbels direct in je mailbox, kortom alles wat jij dus moet weten voor jouw haar! 

“Had ik dit maar eerder geweten!”

“Ik raad deze haarbijbel aan voor iedereen met een druk leven, maar die wel leuk voor de dag wil komen. Deel twee was voor mij een uitkomst met mooie kapsels die je zelf kunt maken wanneer je eens iets anders wil doen met je haar. Maar ook alle tips voor goed föhnen en krullen, geven mij een hele nieuwe basis mee om met verzorgd haar de deur uit te gaan. Had ik dit maar eerder geweten! Daarbij leest de haarbijbel lekker weg en krijg je uitleg met duidelijke beelden. Zeer de moeite waard dus!” – Michelle  

Meest gestelde vragen

Als ik het e-book bestel, wanneer ontvang ik het dan?
Je ontvangt het e-book direct in je mail dus je kunt meteen aan de slag.

Ik heb heel lang krullend haar is dit van voor mij ook geschikt?

Deze e-books zijn geschikt voor alle haartypes. Wel is het van belang dat je haar op minimaal schouderlengte hebt.

Ik ben zelf echt niet handig met mijn haar, kan ik dit dan wel?

Het e-book is juist gemaakt voor vrouwen die geen verstand hebben van haar. Daarom leg ik alles in jip-en-janneketaal uit om het voor jou duidelijk te maken.

Ik heb er vragen over, waar kan ik dan terecht?

Je kunt mij altijd mailen op: online@houseofhairandbeauty.nl en ik beantwoord je vragen binnen 2 werkdagen.


Ik heb zelf niet echt de goede krul- en stijltang is dit erg?

Ik leg je in het e-book uit waar je allemaal op kunt letten met de aanschaf van een nieuwe tang maar je kunt het altijd eerst even met de huidige proberen.

Ik heb weinig tijd om aan mijn haar te besteden, zijn het echt snelle kapsels?

De modellen in mijn e-book hebben geen van allen verstand van haarstyling en ze hebben de 12 kapsels allemaal binnen 15 minuten gemaakt. De eerste keer is misschien moeilijk maar alles wat je aandacht geeft, groeit dus het wordt steeds makkelijker en ik weet zeker dat het de tijd waard is.

“Ik krijg ook nog eens ontzettend veel complimenten!”

“Voor mijn werk als operationeel manager in het theater moet ik er altijd verzorgd uitzien. Voorheen kostte me dat ontzettend veel tijd en eerlijk is eerlijk: mijn haar zat altijd hetzelfde. Dankzij de tips uit de haarbijbel van Sylvia gaat het me stukken makkelijker af en krijg ik ook nog eens ontzettend veel complimenten!” – Annemargreet  

Combideal: beide haarbijbels met korting!!

Koop vandaag nog beide Haarbijbels met extra korting! In deze deal ontvang jij allebei de haarbijbels direct in je mailbox, kortom alles wat jij dus moet weten voor jouw haar!